Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?
Zaloguj się
Jesteś nowy na OX.PL?
wiadomości

Baranek jak żywy

Baranek – to nieodzowny atrybut tych świąt. Zazwyczaj ciasto pieczone w specjalnej formie, ale Irena Bączek szefowa KGW w Łączce dodatkowo upiększa swojego baranka. To specjalny twardy lukier – mówi. Troche z tym pracy jest, ale jaki efekt – mówi.

POSŁUCHAJ

Baranki w lukrowej polewie do złudzenia przypominają te prawdziwe.

POSŁUCHAJ

Jan Bacza

źródło: RADIO 90
dodał: JB

Komentarze

0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz regulamin
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: