Dobra kuchnia w Skoczowie
17.03.2010 9:30
W Skoczowie ruszają dzisiaj (17 marca) „Transgraniczne tradycje kulinarne”, to projekt dla każdego kto lubi gotować, a przede wszystkim dla miłośników i smakoszy kuchni regionalnej. Przez trzy kolejne spotkania uczestnicy poznawać będą smaki Śląska Cieszyńskiego.
Mówi nam Anna Wajs z wydziału funduszy europejskich skoczowskiego magistratu. Projekt jest realizowany wspólnie z czeską Karviną, Beskidzkim Klubem Kulinarnym i KGW. Spotkanie inaugurujące projekt dzisiaj (17 marca) o godzinie 18.00 w miejskim domu kultury.
Jan Bacza
Komentarze
0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów.
Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz
regulamin
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: